Α.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ: «Η ΓΚΑΦΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ: -ΟΙ 8, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 8 -ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ -ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ -ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ».

Η γκάφα του κ.Μητσοτάκη διευρύνεται. Η ιλαροτραγωδία της «Συμφωνίας Αλήθειας» σε νέα επεισόδια. Υιοθέτησε δημοσίευμα χωρίς να το ελέγξει. Στόχος μέσα από την παραπληροφόρηση και την κινδυνολογία, από βήματος μάλιστα της Βουλής, να προκαλέσει πανικό. Εξηγούμαστε με βάση το δελτίο πλειστηριασμών, στις 19/10, των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης και την ανακοίνωση της ΓΓΔΕ,  που ανέτρεψαν και αποκάλυψαν την αλήθεια σε σχέση με τα όσα επικαλέστηκε με περισσή ελαφρότητα ο κ.Μητσοτάκης:

-Από τα 8 ακίνητα που έγιναν 4, τα εξής 2, που δεν είναι πρώτη κατοικία. Με βάση λοιπόν, τις επίσημες ανακοινώσεις, από τα 8 ακίνητα μόνο τα 4 είναι στον Εύοσμο. Από αυτά τα  4 , τα 2 είναι οικόπεδο και υπόγειο, άρα δεν είναι πρώτη κατοικία, ενώ και τα άλλα 2, που είναι διαμερίσματα των 157 τ.μ. και 43 τ.μ. ΔΕΝ είναι πρώτη κατοικία.

Υπενθυμίζουμε τη δήλωση της Προέδρου των Συμβολαιογράφων της Θεσσαλονίκης, την  οποία επανέλαβε και σήμερα το πρωί, ότι από 1/1/2016 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης δεν έχει πραγματοποιηθεί πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.

Υπενθυμίζουμε επίσης τη δήλωση του Δημάρχου Ευόσμου ότι δεν υφίστανται εργατικές κατοικίες στον Εύοσμο.

Το στερητικό σύνδρομο απώλειας εξουσίας οξύνεται και ταλαιπωρεί τη συμμορία της διαπλοκής.

Οι σπασμοί και οι γκάφες συνεχίζονται.

Η ιλαροτραγωδία της «Συμφωνίας Αλήθειας» σε νέα επεισόδια.

12/10/2016

Μοιραστείτε το!