Α.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ: -«ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ».  -«ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ». (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

«Η Κυβέρνηση θέλει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα: την άτεγκτη, δική μας, μετωπική σύγκρουση με τη διαφθορά και τη διαπλοκή, όπως εκφράστηκε από τις Κυβερνήσεις, που την υπηρέτησαν στο πλαίσιο αυτής της αιμομικτικής σχέσης των ολιγαρχών , των καναλιών, των τραπεζιτών και των πολιτικών τους μπροστάρηδων επί 30, 40 χρόνια, όπου την ίδια ώρα που ο επαγγελματίας και ο επιχειρηματίας δεν μπορούσε να δανειοδοτηθεί, την τελευταία πενταετία, κάποιοι άλλοι μπορούσαν και μπορούσαν να δανειοδοτηθούν με προνομιακούς όρους, χωρίς μάλιστα να επιστρέφουν τα χρήματα», τόνισε μεταξύ άλλων ο  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Οι Αταίριαστοι» και στους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.

Όπως επεσήμανε ο κ. Τριανταφυλλίδης «αυτή η Κυβέρνηση, πέρα από τα λόγια, κρίνεται και από τις πράξεις και οι πράξεις λένε ότι ο Ψυχάρης πλήρωσε 3.5 εκατ. ευρώ, ο Παπασταύρου πλήρωσε 3.8 εκατ. ευρώ, ο Μπόμπολας πλήρωσε 1.8 εκατ. ευρώ και σε αυτή την κατεύθυνση ισονομίας και ισοπολιτείας, γιατί δεν έχουμε κανέναν εχθρό  απέναντί μας, αυτό που λέμε είναι ότι δεν μπορεί όλοι να είναι ίσοι και μερικοί να είναι πιο ίσοι από τους άλλους. Θα πληρώσουν όλοι τις τραπεζικές, ασφαλιστικές, εργασιακές τους υποχρεώσεις.

Ενώ τέλος ξεκαθάρισε ότι «είναι άλλο πράγμα η συνεννόηση και άλλο πράγμα η συγκάλυψη. Δε σημαίνει ότι επειδή είναι εθνικά, κοινωνικά, πολιτικά αναγκαίο να συνεννοηθούμε πάνω σε πέντε βασικές γραμμές:  στο οικονομικό, το προσφυγικό, το ασφαλιστικό κλπ, ότι η συνεννόηση οδηγεί στη συγκάλυψη. Είναι λαϊκή απαίτηση να πληρώσουν αυτοί που χρεοκόπησαν τη Χώρα, αυτοί που οδήγησαν τη Χώρα σε αυτό το χάλι.

 

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης:

 

 

 

29/3/2016

Μοιραστείτε το!