Α.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ: “OΧΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΩΝ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΡΑ”.(ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Κάθε σκέψη και προβληματισμός που γεννά προοπτική εκλογών στην παρούσα φάση, θα ερμηνευτεί από τους πολίτες ως διαδικασία απόδρασης. Η αριστερά δεν αποδρά, είναι εδώ για να μείνει όρθια και να δώσει τη μάχη μαζί με τους πολίτες», που ζητούν να κρατήσουμε γερά το τιμόνι, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τριανταφυλλίδης μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Π. Αγγελόπουλο και Γ. Τραπεζιώτη.

«Είναι η στιγμή που θα πρέπει να κάνουμε τη μέγιστη δυνατή υπομονή, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες σαν αυτές του Αλ. Τσίπρα που διαμορφώνει τον άξονα του Νότου», όπως προσέθεσε.
 Αυτό που ακούμε από τους πολίτες, από κάτω, στην εξόρμηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την ενημέρωση των πολιτών, είναι «Βαστάτε γερά! Βαστάτε γερά το τιμόνι!», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
 Αμφισβήτησε εξάλλου τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας, καθώς «όταν έρθει η ώρα των εκλογών, τότε θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος» είπε χαρακτηριστικά.
«Αντίπαλός μου είναι η αποχή, η οργή, η αγανάκτηση, ο φόβος, ο θυμός για αυτά που δεσμευτήκαμε να κάνουμε και δεν προχωρούν ή έχουν προχωρήσει ελάχιστα. Πρέπει να προχωρήσουν με πιο γρήγορους ρυθμούς, με το ήθος και το ύφος της διαφορετικής διακυβέρνησης, της διακριτής σε κάθε τομέα πολιτικής και ιδεολογικής παρέμβασης. Όλα αυτά θα μας δόσουν τη δυνατότητα να φέρουμε αυτό τον κόσμο, που σήμερα βρίσκεται στα “διεθνή ύδατα”, έχει αποστασιοποιηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνεται βαθιά προβληματισμένος για την εντολή που έδωσε … ωστόσο δεν έχει μετακινηθεί, έχει απλώς μετατοπιστεί … αυτό για εμάς είναι ανοιχτή πρόκληση και ευκαιρία, να ξαναδιαμορφώσουμε όρους πολιτικής συμφωνίας για το πώς θα πορευθούμε», υπογράμμισε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος ολόκληρης της συνέντευξης:

Πηγή: stokokkino.gr

30/1/2017

Μοιραστείτε το!