Α.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ: « ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ»(ΒΙΝΤΕΟ)

«Με άξονα το κλείσιμο της Αξιολόγησης και της ρύθμισης τους χρέους προχωράμε με Σταθερότητα από τη μια, γιατί όλος ο μηχανισμός της διαπλοκής και της διαφθοράς καλλιεργεί συστηματικά επί 15 μήνες την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια: «τώρα θα γίνουν εκλογές…τώρα θα κλείσουν οι τράπεζες…τώρα θα κουρευτούν οι καταθέσεις…».Κάθε μέρα, διαρκώς, αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Αυτό κλείνει οριστικά στις 24 Μαΐου. Θεμελιώνουμε μία βάση σταθερότητας.

Από την άλλη, ταυτόχρονα, είναι η Προοπτική αντιμετώπισης της Ανεργίας : 

  • 2000 θέσεις-επαναπροσλήψεις στο Μετρό Θεσσαλονίκης.
  • 8000 θέσεις με τον TAP, που εγκαινιάζει αύριο ο Πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη.
  • 42 μικρά, μεσαία και μεγάλα έργα.
  • Ο Αλέξης Χαρίτσης, που κάνει εκπληκτική δουλειά με τα ΕΣΠΑ, απορρόφησε αυτά που δεν μπορούσατε να απορροφήσετε από το προηγούμενο πρόγραμμα. Τώρα παρατείνει την περίοδο υποβολής προτάσεων για τα τέσσερα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ, γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση για επενδύσεις μικρές και μεσαίες, πίστη ότι η Πατρίδα αλλάζει σελίδα.

Σιγά-σιγά, σπυρί-σπυρί, βήμα-βήμα χτίζουμε ελπίδα, αισιοδοξία, προοπτική, για να   αντιμετωπίσουμε το μέγα πρόβλημα, το Νο.1 πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας,  που είναι το πρόβλημα της Ανεργίας», τόνισε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Απευθυνόμενος στον Βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμο Γιακουμάτο, σχολίασε με καυστικό τρόπο την αντίδραση  της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο κλείσιμο της αξιολόγησης:«Εδώ στην ΕΡΤ ήταν μία συνάδελφός σας, η οποία είπε: «προκλητικά ανεκτικοί οι Ευρωπαϊκοί Θεσμοί με την Ελλάδα και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ». Αποτυπώνεται η στεναχώρια σας, που κλείνει η αξιολόγηση. Το πρόβλημά σας έχει ονοματεπώνυμο: ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ».

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης:

 

16/5/2016

Μοιραστείτε το!