Α.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ: «ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΑΓΗ». (ΒΙΝΤΕΟ)  

 

 

ΜΕΡΟΣ Α: ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

Α. Τριανταφυλλίδης: «Είναι σαφές ότι ο ευρωπαϊκός πολιτισμός της Δημοκρατίας και της Aνεκτικότητας, του Ανθρωπισμού και αυτού που μπορεί να χαρακτηριστεί ως θεμέλιος λίθος του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος, που είναι η αλληλεγγύη, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να τεθούν υπό αμφισβήτηση. Χρειάζεται η μεγαλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή συνεργασία για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, χωρίς όμως αυτό να σημάνει εθνικιστική αναδίπλωση στο ρατσισμό, τη ξενοφοβία και τη μισαλλοδοξία.

 

ΜΕΡΟΣ Β: ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ».

«Δεν υφίστανται τα σενάρια της υπερφορολόγησης, ό,τι και αν λένε οι δανειστές. Ο κ. Τσακαλώτος απάντησε στη Βουλή ότι η φορολογική καταιγίδα δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει. Ισχυρίζομαι πως απεναντίας πρέπει να ρίξουμε το φορολογικό κόστος, να μειώσουμε τη φορολογία. Αν ανεβάσουμε το φορολογικό κόστος ουαί και αλίμονο, δεν πρόκειται να αναθερμανθεί τίποτα στην πραγματική οικονομία. Όχι 6 στις 10, όπως λέει η ΓΣΕΒΕ, οι 9 στις 10 επιχειρήσεις θα κλείσουν. Είναι ήδη εκρηκτικά παραλυτικό το  μείγμα για την οικονομία(φορολογία εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ και εισφορά Αλληλεγγύης).Δεν χρειαζόμαστε άλλους φόρους και πρέπει σταδιακά να μειώσουμε και τους υπάρχοντες».

 

ΜΕΡΟΣ Γ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ.

«1. Αποτελεσματικότητα-Μάχη με τα προβλήματα της καθημερινότητας.

2. Μετωπική σύγκρουση με τις ιδεοληπτικές εμμονές, όλων των αποχρώσεων.

3. Συσπείρωση και μέγιστη δυνατή κινητοποίηση όλων των εθνικών, κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων, για να αλλάξει το κλίμα στην οικονομία. Κανείς δεν περισσεύει.»

 

 

23/3/2016

Μοιραστείτε το!