Α.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ: “ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ”.(Ηχητικό)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στο Κόκκινο και στον Κώστα Αρβανίτη αναφερόμενος στις εργασίες του 2ου συνεδρίου υπογράμμισε πως πρέπει να αποτυπωθεί η φωνή της βάσης και πρόσθεσε ότι το συνέδριο δεν είναι για να μιλήσουν μόνο τα πρωτοκλασάτα στελέχη, ενώ πρέπει δρομολογηθούν οι εξελίξεις της επόμενης μέρας.

Ο κ. Τρανταφυλλίδης επισημαίνοντας τα σημαντικότερα σημεία της χθεσινής ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τόνισε πως οριοθέτησε ορθά τα κομμάτια της πορείας της κυβέρνησης μέχρι σήμερα, μεταξύ των οποίων ήταν και η αναφορά του στην επιλογή να εφαρμοστεί μια δύσκολη συμφωνία αντί να επιλεχθεί η καταστροφική λύση της εξόδου από το ευρώ.

«Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια της διαπραγμάτευσης και όταν ο πρόεδρος ζητούσε να του απαντήσουν στο ερώτημα αν υπάρχει άλλη λύση, τότε είχε ακούσει την πρόταση του κ. Λαπαβίτσα να πάρουμε το πακέτο Σόιμπλε».

Ο κ. Τριανταφυλλίδης τόνισε ακόμα πως έστειλε και μήνυμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι  δεν θα μείνουμε απαθείς στην προκρούστεια κλίνη, τώρα θα αποφασίσουμε για το τι θα γίνει με το χρέος, γιατί ο εν δυνάμει επενδυτής δεν μπορεί να περιμένει».

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη:

Μοιραστείτε το!