Α. Τριανταφυλλίδης: «Το παράλληλο πρόγραμμα υπονόμευσης του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται. Αυτοί πιέζουν, εμείς αντέχουμε». (Ηχητικό)

«Τα καθημερινά προβλήματα του κόσμου δεν τα βάζουμε κάτω από το χαλί. Τα αντιμετωπίζουμε κατά μέτωπο. Δεν ήρθαμε στην εξουσία να διαχειριστούμε ούτε καρέκλες, ούτε αξιώματα», τόνισε μεταξύ και άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στον ρ/σ Real Fm 97.8 και στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, ενώ συνέχισε αναφερόμενος στον Κρατικό Προϋπολογισμό πως «η διαφορά που υπάρχει, σε σχέση με αυτούς των προηγούμενων ετών, είναι 1) 823εκατ.ευρώ, υπό αυτές τις συνθήκες, επιπλέον για τον Κοινωνικό Προϋπολογισμό, 2)300εκατ.ευρώ για τα Νοσοκομεία, που βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης, 3)62εκατ.ευρώ, για τις συντάξεις των παλιννοστούντων Ποντίων, Βορειοηπειρωτών και Κωνσταντινουπολιτών, που κατήργησαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με το νόμο 4093 και τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει, 240ευρώ το μήνα από 1/1/2016».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τριανταφυλλίδης υπογράμμισε «Η Κυβέρνηση έχει βάθος τετραετίας. Θα κριθούμε το φθινόπωρο του 2019. όσο και αν πιέζουν κάποιοι, με τα γνωστά σενάρια, περί δήθεν αστάθειας και αβεβαιότητας, οικουμενικών, παρενθέσεων κλπ. Αυτοί πιέζουν, εμείς αντέχουμε. Συνεχίζουμε».

Τέλος, σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, για τον περαιτέρω έλεγχο 12 υποθέσεων πρώην και νυν βουλευτών, μεταξύ αυτών και του Υπουργού Γ.Σταθάκη επεσήμανε «Η ποιοτική διαφορά; Πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες ο Γιώργος Βαρεμένος. Σε ποιο κόμμα είναι; ΣΥΡΙΖΑ. Σε ποιο κόμμα είναι ο Γ.Σταθάκης; ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως, όλα στο φως. Όλα στη διαφάνεια. Όλοι ελέγχονται. Άλλωστε ο ίδιος ο Γ. Σταθάκης έδωσε σαφή απάντηση και ζήτησε να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Θα τα διερευνήσει η Επιτροπή Πόθεν Έσχες. Σε θέματα ηθικής τάξεως «ο καθένας το πιάτο του το καθαρίζει μόνος του». Γιατί όμως αυτό ποινικοποιείται και συμψηφίζεται με τα εκατομμύρια των υπολοίπων που τους ψάχνουμε; Ας μην ξεχνάμε ότι 1,8 εκατ. ευρώ κατασχέθηκαν από πρώην Υπουργούς που τα «ξέχασαν» στους λογαριασμούς τους».

Ακολουθεί ο σύνδεσμος ολόκληρης της συνέντευξης:

 

 

 

5/12/2015

Μοιραστείτε το!