Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης: “Δεν συνεργαζόμαστε με τους εκπροσώπους του φθαρμένου και διεφθαρμένου Χθες”. (VIDEO)

«Κάποιοι προσπαθούν να μας πουν: “Mνημόνιο Αυτοί(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), Μνημόνιο και Εσείς, άρα όλοι είστε το ίδιο”. Εδώ που βρισκόμαστε, στην ΕΡΤ, είναι η απτή, καθαρή απόδειξη ότι ΔΕΝ είμαστε ΟΛΟΙ το ίδιο. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Μαύρο στην ΕΡΤ την 11η Ιουνίου 2013.ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Φως στην ΕΡΤ με νόμο στις 29 Απριλίου 2015 για να υπάρχει μια δημόσια τηλεόραση, πολυφωνική και πλουραλιστική, το κοινό σπίτι όλων των Ελλήνων, για να είναι κατοχυρωμένο το δημόσιο αγαθό-ανθρώπινο δικαίωμα της Ενημέρωσης του Πολίτη ».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων με συνέντευξή του, στην ΕΡΤ1 και στους δημοσιογράφους Φάνη Παπαθανασίου και Μάριον Μιχελιδάκη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης
Απαντώντας στα σενάρια περί συνεργασιών μετεκλογικά τόνισε: «Δεν συνεργαζόμαστε με τους εκπροσώπους του φθαρμένου και διεφθαρμένου Χθες. Αν ήταν να συνεργαστούμε με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε εκλογές, με δεδομένες τις προτάσεις τους για κυβέρνηση εθνικής ενότητας , ειδικού σκοπού ή όπως την βαφτίζουν ».
Αναφερόμενος στο κυβερνητικό πρόγραμμα της “επόμενης ημέρας” ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι αυτό θα ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ αυτού του Σαββατοκύριακου.

Μοιραστείτε το!