Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης: «Ομολογία ενοχής η απόπειρα συμψηφισμού από τον κ. Μεϊμαράκη» (ηχητικό)

«Πιο καθαρή ομολογία ενοχής για τη λίστα Λαγκάρντ δεν θα μπορούσε να υπάρξει, από την πλευρά του κ.Μειμαράκη και της ΝΔ»,επεσήμανε ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στο ρ/σ «Παραπολιτικά» και στο δημοσιογράφο Λάμπρο Καλαρρύτη.

«Αυτή η ατυχής και ανεπιτυχής», συμπλήρωσε ο κ. Τριανταφυλλίδης, «απόπειρα συμψηφισμού από τον κ. Μεϊμαράκη δεν έχει προηγούμενο και αποτελεί μία απερίφραστη ομολογία ενοχής για τη λίστα Λαγκάρντ».

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είχε κληθεί να σχολιάσει τη δήλωση του κ.Μεϊμαράκη σε σχέση με την υπόθεση Φλαμπουράρη, πως «ο κ.Τσίπρας έχει τώρα τη δική του λίστα Λαγκάρντ». Σε ερώτηση σχετικά με την υπόθεση Φλαμπουράρη, ο κ.Τριανταφυλλίδης δήλωσε πως υπάρχει μία γενική αρχή που ισχύει για όλους: «Σε θέματα ηθικής τάξεως ο καθένας μας οφείλει και έχει ιερή υποχρέωση να καθαρίζει το πιάτο του μόνος του». Ταυτόχρονα, υπενθύμισε τη δήλωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη, ο οποίος ως ο άμεσα επισπεύδων ανέφερε ότι δεν τίθεται ηθικό θέμα.

Στη συνέχεια ο κ.Τριανταφυλλίδης ζήτησε « να μη διυλίζουμε τον κώνωπα και να καταπίνουμε την κάμηλον», αναφερόμενος στη ματαίωση του έργου της υποθαλάσσιας αρτηρίας Θεσσαλονίκης, για το οποίο, «χωρίς να έχει πέσει ούτε ένα τούβλο» το Ελληνικό Δημόσιο οφείλει στην ανάδοχο κοινοπραξία 130 εκατ. Ευρώ. «Το ανοιχτό αυτό σκάνδαλο, φέρει την υπογραφή των Κυβερνήσεων της ΝΔ οι οποίες χειρίστηκαν με περισσή αβελτηρία και ανικανότητα το συγκεκριμένο έργο αλλά τη λυπητερή των 130 εκατ. ευρώ καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός».

Ακολουθεί ο σύνδεσμος ολόκληρης της συνέντευξης:

Μοιραστείτε το!