ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

«Αναληθείς και Ανακριβείς οι πληροφορίες  του δημοσιεύματος της 17/1/2016, που αναφέρονταν στον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη», σύμφωνα με σημερινή δήλωση της εφημερίδας.

«Ανακαλεί τις αναληθείς και ανακριβείς πληροφορίες του δημοσιεύματος της 17ης Ιανουαρίου 2016, που αναφέρονταν στο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη», όπως δηλώνει η εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Κυριακής» στη σημερινή της έκδοση.

Ειδικότερα η εφημερίδα “Μακεδονία της Κυριακής”, στην πλήρη δήλωση της στη σελίδα 15 του σημερινού της φύλλου αναφέρει τα εξής:

«Η εφημερίδα “Μακεδονία της Κυριακής”, σε ό,τι αφορά το δημοσίευμά της στο φύλλο της 17ης Ιανουαρίου 2016, με τίτλο “ΠΟΡΤΡΕΤΟ -Πίσω από τις λέξεις …κρύβεται ο Αλέξανδρος” που αναφέρεται στο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, δηλώνει ότι ανακαλεί τις αναληθείς και ανακριβείς πληροφορίες του εν λόγω δημοσιεύματος, που τον αδίκησαν. Σε κάθε περίπτωση η “Μακεδονία της Κυριακής” δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να θίξει την τιμή και την υπόληψη του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη».

Ακολουθεί φωτο της σελίδας 15, όπου δημοσιεύεται η σχετική δήλωση της εφημ. «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Κυριακής»:

makedonia-anaklisi-dimosievmatos

Μοιραστείτε το!