ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ(“ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ” – “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”)

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»          

Ανακαλεί το δημοσίευμα της 17/1/2016 , που αναφερόταν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής», σύμφωνα με σημερινή της δήλωση. Επίσης η εφημερίδα ανακάλεσε-«κατέβασε» το εν λόγω δημοσίευμα και από την ηλεκτρονική της έκδοση ethnos.gr. Ειδικότερα η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» στη δήλωση ανάκλησης στη σελίδα 7 του σημερινού της φύλλου αναφέρει τα εξής:  «Η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής»  σε ό,τι αφορά το δημοσίευμά της  στο φύλλο της 17ης Ιανουαρίου 2016 με τίτλο: «Ο δημοσιογράφος που … έβαλε δίδακτρα στη δημόσια Παιδεία», που αναφέρεται στο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, δηλώνει ότι ανακαλεί τις όποιες  ανακριβείς πληροφορίες του εν λόγω δημοσιεύματος, που τον αδίκησαν.Η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» δηλώνει επίσης ότι δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη».

Ακολουθεί φωτο της σελίδας 7, όπου δημοσιεύεται η σχετική δήλωση της εφημ. «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»:

 

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

«Αναληθείς και Ανακριβείς οι πληροφορίες  του δημοσιεύματος της 17/1/2016, που αναφέρονταν στον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη», σύμφωνα με σημερινή δήλωση της εφημερίδας.

«Ανακαλεί τις αναληθείς και ανακριβείς πληροφορίες του δημοσιεύματος της 17ης Ιανουαρίου 2016, που αναφέρονταν στο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη», όπως δηλώνει η εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Κυριακής» στη σημερινή της έκδοση.

Ειδικότερα η εφημερίδα “Μακεδονία της Κυριακής”, στην πλήρη δήλωση της στη σελίδα 15 του σημερινού της φύλλου αναφέρει τα εξής:

«Η εφημερίδα “Μακεδονία της Κυριακής”, σε ό,τι αφορά το δημοσίευμά της στο φύλλο της 17ης Ιανουαρίου 2016, με τίτλο “ΠΟΡΤΡΕΤΟ -Πίσω από τις λέξεις …κρύβεται ο Αλέξανδρος” που αναφέρεται στο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, δηλώνει ότι ανακαλεί τις αναληθείς και ανακριβείς πληροφορίες του εν λόγω δημοσιεύματος, που τον αδίκησαν. Σε κάθε περίπτωση η “Μακεδονία της Κυριακής” δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να θίξει την τιμή και την υπόληψη του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη».

Ακολουθεί φωτο της σελίδας 15, όπου δημοσιεύεται η σχετική δήλωση της εφημ. «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Κυριακής»:

 

 

Μοιραστείτε το!