Ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας το πρωί στο Γιώργο Αυτιά και στο ΣΚΑΪ σχολίασε μεταξύ άλλων και το θέμα της επιλογής Παναρίτη (Video)

«Καταρχήν αν έχουν ειπωθεί αυτές οι δηλώσεις από την κυρία Παναρίτη στο συγκεκριμένο site είναι δείγμα αλαζονείας. Είναι δείγμα αλαζονείας αν έχει απαντήσει κατ΄αυτό τον τρόπο σε εκλεγμένους βουλευτές εκπροσώπους στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, στην εκλεγμένη κυβέρνηση , που με την επιλογή της ως συμβούλου την περιέβαλε με την εμπιστοσύνη της.

Δεύτερον, δεν με νοιάζει η κ. Παναρίτη. Με νοιάζει όμως ο Γιάννης Βαρουφάκης τον οποίον τιμώ εξαιρετικά και σέβομαι .Ο Γιάννης Βαρουφάκης δεν είναι εξωκοινοβουλευτικός, έχει λάβει 130.000 σταυρούς προτίμησης από το λαό της Β’ Αθηνών. Έχει σηκώσει στην πλάτη του ατελείωτες ώρες διαπραγμάτευσης στα eurogroup. Με αυτό το πρίσμα καλώ το Γιάννη Βαρουφάκη να επανεξετάσει την συγκεκριμένη ατυχή επιλογή του. Είναι ατυχής επιλογή η κ. Παναρίτη, εάν και εφόσον μιλά κατ αυτόν το τρόπο. Είναι ένα δείγμα που πιστοποιεί και δικαιολογεί τις αντιρρήσεις όσων από χθες αντέδρασαν.»

Μοιραστείτε το!