Α.Τριανταφυλλίδης κατά ΝΔ: «Έξαλλη και μισαλλόδοξη ακροδεξιά με χορηγούς την UBER και την TAXIBEAT».(ΒΙΝΤΕΟ)

«Ανελκύσαμε ναυάγια υποσχέσεων δεκαετιών για τη Θεσσαλονίκη. Κάθε Σεπτέμβριο εκάστου έτους στα εγκαίνια της ΔΕΘ φούμαρα και αέρας κοπανιστός! Στο διάστημα των τριών ετών 2015-2018, ο Υπουργός Χρήστος Σπίρτζης είναι αυτός που έδωσε πνοή στο σταματημένο για τέσσερα χρόνια Μετρό της Θεσσαλονίκης. Από εκατό εργαζόμενοι να εργάζονται  δύο χιλιάδες εργαζόμενοι, σε τρεις βάρδιες, να τρέχει βολίδα και το ανέκδοτο που λέγεται Μετρό Θεσσαλονίκης να είναι πλέον μια ορατή πραγματικότητα. Τελειώνουν τα έργα πολιτικού μηχανικού το 2018. Το 2019 μπαίνει μπροστά, στις ράγες η δοκιμαστική λειτουργία των βαγονιών και το 2020 παραδίδεται στον λαό της Θεσσαλονίκης. Η εξυγιαντική τομή στον ΟΑΣΘ, μετά από 60 χρόνια οι πρώτες νέες Τοπικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Υγείας που λειτουργούν ήδη στη δυτική Θεσσαλονίκη, τα στρατόπεδα του Παύλου Μελά και του Κόδρα, που δόθηκαν στην τοπική κοινωνία, είναι μερικά μόνο από τα έργα, για τα οποία θα υπάρξει εκτενής απολογισμός και από τους Υπουργούς και από τον Πρωθυπουργό στο τριήμερο 26,27 και 28 Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί το 11ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κατά την ομιλία του στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Απαντώντας στην προσωπική αναφορά του εισηγητή της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, σχετικά με την τροπολογία που κατέθεσε ο κ.Τριανταφυλλίδης για τη βελτίωση των δρομολογίων  του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, ο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε: «κατέθεσα την τροπολογία-προσθήκη -με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργού- για τη βελτίωση, την ενίσχυση και τον πολλαπλασιασμό των δρομολογίων του ΟΑΣΘ, που βρίσκεται υπό εκκαθάριση. Καθαρίζουμε την κόπρο του Αυγεία.  Είναι ο Οργανισμός με την κατασπατάληση  1,5 δισεκατομμυρίου  στα επτά τελευταία χρόνια.

Η τροπολογία-προσθήκη αφορά τα μεταμεσονύχτια δρομολόγια, τα οποία αφορούν τον κόσμο της εργασίας που θα πρέπει να μετακινείται και μετά τις 24.00΄.  Αφορούν τη δική μας μέριμνα για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, που με ειδικά δρομολόγια θα πρέπει να μετακινούνται, για να διεκδικήσουμε την απόλυτη κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους. Αυτά λέει η τροπολογία-προσθήκη την οποία κατέθεσα και νομίζω ότι όλοι θα την κάνουν αποδεκτή».

Κλείνοντας ο κ.Τριανταφυλλίδης, αναφερόμενος στη στάση της ΝΔ απέναντι στις δύο ιδιωτικές εταιρείες, την Uber και την Taxibeat τόνισε «Ο τόπος συνεχίζει να έχει ανάγκη από μία πεφωτισμένη δεξιά της καραμανλικής σχολής του μέτρου και της μετριοπάθειας, του ορθού, υπεύθυνου και συναινετικού λόγου. Δυστυχώς, αντ’ αυτού καταγράφεται μια έξαλλη, μισαλλόδοξη, ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία με χορηγούς την Uber και την Taxibeat».

 Ακολουθεί ο σύνδεσμος της τοποθέτησης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!