Η αμέσως επόμενη φράση…Το εθνικό δικαίωμα της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. (Video)

Οι γνωστοί μηχανισμοί απόλυτης διαστρέβλωσης και μετατροπής του Άσπρου σε Μαύρο συνεχίζουν την προβοκατόρικη λειτουργία τους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση της εκπομπής του Αιμίλιου Λιάτσου της 20ης Ιανουαρίου 2020 στο Kontra Channel:

Α)Μετατρέπουν το ερώτημά μου σε καταφατική πρόταση-τοποθέτηση.

Β)Δεν συμπεριλαμβάνουν την αμέσως επόμενη φράση μου, όπου διατυπώνω με καθαρότητα την άποψή μου, η οποία ταυτίζεται με την εθνική θέση ότι η επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια αποτελεί εθνικό δικαίωμα, το οποίο θα ασκηθεί από την Πατρίδα μας όταν υπάρξει ο αναγκαίος συνδυασμός παραγόντων.

Για την ταμπακιέρα-scripta manent:

Σημείο 1ο: Απαντώ με ερώτηση απευθυνόμενος στο Μανώλη Κοττάκη που με ρωτά: «Με ζητάτε να σας πω δηλαδή κ.Κοττάκη γιατί δεν προκαλέσαμε; Αυτό μου ζητάτε;» (Το ερωτηματικό πήγε περίπατο γιατί δεν βόλευε στην κοπτοραπτική)

Σημείο 2ο: Στην αμέσως επόμενη φράση δεν ρωτώ, απαντώ και παίρνω θέση:

Α.Τριανταφυλλίδης: Το δικαίωμα ασκείται σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο, με συγκεκριμένο συνδυασμό παραγόντων. Εσείς ξέρετε κ.Κοττάκη ότι υπήρξε τέτοιος συνδυασμός παραγόντων που ήταν ευεπίφορος στο να ασκηθεί αυτό το Εθνικό δικαίωμα; Για πείτε μας κ.Κοττάκη πότε ήταν;

Μ.Κοττάκης: Ναι το ξέρω κ.Τριανταφυλλίδη. Βεβαίως. Τα έτη 2017 και 2018 που δεν υπήρχε η κλιμάκωση η καθημερινή. Δεν ήταν τόσο ύποπτη η περίοδος όσο η σημερινή.

Α.Τριανταφυλλίδης: Α ήταν ύποπτη. Μάλιστα, μάλιστα.

Μ.Κοττάκης: Μπορούσαμε να το κάνουμε και δεν το κάναμε. Θα χρησιμοποιήσω πρώτο πληθυντικό.

Σημείο 3ο (Το δια ταύτα- Συμπέρασμα-Ερώτημα):

Α.Τριανταφυλλίδης: Την άποψη ότι σε χρόνια μνημονιακά όπως το 2017-2018 που η Ελλάδα βρισκόταν σε επιτήρηση κάτω από τη μέγγενη των δανειστών και των μνημονίων, ότι θα μπορούσε η Ελλάδα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια, με δεδομένο το casus belli από την πλευρά της Τουρκίας, η άποψη αυτή κρίνεται και αξιολογείται από τον κάθε Έλληνα πολίτη.

Καταληκτικό Ερώτημα προς τη Νέα Δημοκρατία: Με δεδομένο ότι έχουμε βγει από τα μνημόνια και με το ισχυρό μαξιλάρι των 37 δις και με δεδομένη την άποψη της τρόικας Μητσοτάκη-Γεωργιάδη-Κυρανάκη ότι ο Ερντογάν είναι απομονωμένος στο διεθνή περίγυρο, γιατί η σημερινή Κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη δεν επεκτείνει τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια;

Περιμένω απάντηση και όχι κοπτοραπτική από τα γνωστά επικοινωνιακά SS της Νέας Δημοκρατίας.

Πάμε στο βίντεο:

Μοιραστείτε το!