Το νέο προεκλογικό σποτ του Α.Τριανταφυλλίδη για το Μετρό Θεσσαλονίκης και την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης. (Video)

Τις ανακολουθίες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφορικά με τις δεσμεύσεις της για λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο του 2023 αναδεικνύει ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης με σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ.Τριανταφυλλίδης υπενθυμίζει τις κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις κατά την τετραετία 2019-2023 για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του Μετρό Θεσσαλονίκης από την Κυβέρνηση της ΝΔ και τις δεσμεύσεις τόσο του κ.Μητσοτάκη όσο και του αρμόδιου Υπουργού κ.Καραμανλή περί ολοκλήρωσης του έργου τον Απρίλιο του 2023.

Παράλληλα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναδεικνύει την κυβερνητική αβελτηρία στο ζήτημα της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Θεσσαλονίκης, όπου τα αντιπλημμυρικά έργα της πόλης και ιδιαίτερα τα έργα στη Δυτική Θεσσαλονίκη παραμένουν μελέτες στα συρτάρια των Δήμων. Ενδεικτική της κυβερνητικής αβελτηρίας και της κοροϊδίας των Θεσσαλονικέων η δήλωση του κ.Πέτσα σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του κ.Τριανταφυλλίδη για τις πλημμύρες και τις ζημιές σε σπίτια, υπόγεια και καταστήματα στη Θεσσαλονίκη: «μη μου λέτε για καταστροφές τις οποίες εμείς (η κυβέρνηση δηλ.) δεν τις βλέπουμε».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Μοιραστείτε το!