Α. Τριανταφυλλίδης: «Μαχόμενη Κυβέρνηση με στόχο να παραμείνει Όρθια η Κοινωνία»(Ηχητικό)

«Τώρα αντιλαμβάνονται όλοι, αν κάνουμε μία προσομοίωση, ότι αν είχαμε επιλέξει τον ηρωισμό της μιας μέρας για να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας, απέναντι σε φίλους και συμμάχους, θα είχαμε βρεθεί απομονωμένοι, έξω από την Ευρωζώνη, έξω από την Ευρωπαϊκή ένωση, με 4 εκατ. πρόσφυγες, εμείς με τα προβλήματά μας ΚΑΙ χωρίς τη στήριξη και την αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Οικογένειας. Τώρα και είναι δύσκολα. Φανταστείτε την εκδοχή της Εξόδου για το πού θα ήμασταν σήμερα », τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100 και στη δημοσιογράφο Ευδοξία Δένη.

Όπως επεσήμανε ο κ. Τριανταφυλλίδης «Ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι υπάρχει ένας σαφής και ξεκάθαρος οδικός χάρτης, βήμα-βήμα. Ολοκληρώθηκε η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, που σημαίνει ότι διασφαλίσαμε απόλυτα τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών, ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο κουρέματος των καταθέσεων, που αυτό ήταν ένα πρώτιστο ζητούμενο, σχετικά με τις επιλογές που κάναμε, τις δύσκολες του Ιουλίου και του Αυγούστου. Στη συνέχεια, οι τράπεζες θα αποτελέσουν τους πυλώνες για την ρευστότητα στην αγορά και την ανάκαμψη της οικονομίας και αμέσως μετά έρχεται η πιο κρίσιμη στιγμή, ο πιο κρίσιμος κόμβος, που είναι η συζήτηση για το χρέος από τη μια και από την άλλη, το μεγάλο στοίχημα της ανάπτυξης».
Ενώ τέλος κατέστησε σαφές, σε όλους τους τόνους, ότι «αυτή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μείνει όρθια, γιατί το χρωστάει στον τόπο. Είναι η πρώτη Κυβέρνηση εκτός συστήματος, εκτός συστήματος διαπλοκής και διαφθοράς. Είναι η πρώτη Κυβέρνηση που δεν την έχουν «πιασμένη», που οι ηγέτες της, ο Τσίπρας και ο Καμμένος, ο Καμμένος και ο Τσίπρας, ένα νέο παιδί από την Αριστερά και ένα νέο παιδί από τη Δεξιά, καταφέρνουν να συνενώσουν τον τόπο και να δώσουν προοπτική, μακριά από διακομματικές αντιπαραθέσεις, χωρίς νόημα και περιεχόμενο και κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα».

Ακολουθεί ο σύνδεσμος ολόκληρης της συνέντευξης:

 

 

 

 

10/12/2015

Μοιραστείτε το!