Α.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΠΡΟΣ Ν.Δ.: «ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ Ή ΜΕ ΤΟ ΣΟΙΜΠΛΕ; ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ»(BINTEO)

«Έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να αποφασίσεις, με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Αυτό το δίλημμα δεν θα το αποφύγει η Νέα Δημοκρατία. Με το Λαό ή με το Σόιμπλε; Ο  κ. Μητσοτάκης επιμελώς αγνόησε τη δήλωση του Ευρωπαίου Επιτρόπου για την Οικονομία. Ο κ. Μοσκοβισί τόνισε χθες ότι  “οι όροι της συμφωνίας του Eurogroup δεν έχουν αλλάξει από τα μέτρα που αποφασίστηκαν από την Κυβέρνηση του κ.Τσίπρα”. Η εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε ότι “το ελληνικό πρόγραμμα είναι απόλυτα αξιόπιστο”. Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί εξεπλάγησαν με τη δημοσίευση αξιωματούχων του ΔΝΤ στο blog  του ταμείου. Ο επικεφαλής της Ευρωσοσιαλιστικής ομάδας, ο Τζιάνι Πιτέλα δήλωσε ότι αποτελεί “όνειδος η ανακοίνωση του Eurogroup για την Ελλάδα. Πίσω από αυτή την ανακοίνωση βρίσκεται το διαβολικό χέρι του κ.Σόιμπλε”.

Είναι ξεκάθαρο. Σήμερα η Ελληνική Βουλή αποφασίζει ότι ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, η Βουλή  αποφασίζει ΚΥΡΙΑΡΧΑ για τη μοίρα και την πορεία αυτού του τόπου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρωινή Ζώνη», ασκώντας σκληρή κριτική για τη στάση του κ. Μητσοτάκη στη διαπραγμάτευση.

Ακολουθεί το απόσπασμα της συνέντευξης:

 

15/12/2016

Μοιραστείτε το!