Α.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΠΡΟΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΕΣΡ. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΩΣ ΟΙ ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ».

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας, σε δήλωσή του, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, σημειώνει τα εξής:

«Αυτοί (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) οπαδοί της ελεύθερης οικονομίας και του ανταγωνισμού.

Εμείς οι «ιδεοληπτικοί και εμμονικοί οπαδοί του κρατισμού».

Αυτοί δημοπράτησαν τη μεταφορά της ψηφιακής εικόνας που αφορούσε το ΣΥΝΟΛΟ των ΚΑΝΑΛΙΩΝ με έναν μόνο υποψήφιο, τη DIGEA, που πήρε για 15 χρόνια το προνόμιο αυτό έναντι τιμήματος 18 εκατ. ευρώ, όταν μελέτη  που παρήγγειλαν  και πληρώθηκε το 2012 επί Γενικού Γραμματέα Επικοινωνιών Μενέλαου Δασκαλάκη, στο διεθνή οίκο  Analysis Mason, σημείωνε ότι το προσδοκώμενο όφελος από το διαγωνισμό ψηφιακής πλατφόρμας μεταφοράς εικόνας έπρεπε να φτάσει τα 718 εκατ. ευρώ και όχι τα 18 εκατ. ευρώ που τελικά εισέπραξαν, αν τα εισέπραξαν και αυτά.

Εμείς δημοπρατήσαμε μόνο 4 τηλεοπτικές άδειες για 10 χρόνια έναντι τιμήματος 246 εκατ. ευρώ, xρήματα που θα κατευθυνθούν στους άπορους, άνεργους και άστεγους.

Ποια άραγε θα ήταν η απάντηση των μπάτλερ της διαπλοκής στο εύλογο ερώτημα των πολιτών:  «Οι κυβερνώντες έλαβαν 246 εκατ. Ευρώ σε χρόνια μνημονιακά, όταν η διαφημιστική πίτα έχει πέσει στα 200 εκατ. Ευρώ. Πόσα χρήματα άραγε θα μπορούσε να ωφεληθεί το ελληνικό δημόσιο αν ο σημερινός διαγωνισμός πραγματοποιούνταν το 1995 ή το 2005, σε καιρούς ευμάρειας;

 Οι πολίτες κάνουν τις αναγωγές και βγάζουν τα συμπεράσματά τους και κυρίως αντιλαμβάνονται ποια είναι η απάντηση στο κορυφαίο ερώτημα «Γιατί επί 27 χρόνια δεν έκαναν αυτοί  το διαγωνισμό, που εμείς ολοκληρώσαμε μέσα σε 18 μήνες»;

 

Όσο για τους ολίγους όψιμους, δήθεν υπερασπιστές των εργαζoμένων, τους θιασώτες του «διευθυντικού δικαιώματος», αυτούς που μέχρι χθες απέλυαν δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς από ιδιωτικά κανάλια, τους υποκριτές και φαρισαίους που δεν έβγαλαν άχνα, όταν οι εργοδότες έκλειναν το ΑΛΤΕΡ, την Ελευθεροτυπία , την Απογευματινή, γνωστά περιοδικά life style και τόσα άλλα μέσα, που τότε «ποιούσαν την νήσσαν»  και έβγαζαν τον σκασμό. Για να μη θυμηθώ τους 3000 απολυμένους της ΕΡΤ, που πετάχτηκαν στο δρόμο με  4 μισθούς αποζημίωση, ως «αριστερά σκυλιά», για τους οποίους, όχι μόνο δεν έχυσαν δάκρυα, αλλά αντίθετα άνοιγαν και σαμπάνιες.

 

Οι ίδιοι αυτοί, υποκριτές και φαρισαίοι, που έβγαζαν σπυριά για τους απολυμένους σχολικούς φύλακες, δημοτικούς αστυνομικούς, καθαρίστριες, απολυμένους καθηγητές και δασκάλους, τους απολυμένους της ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ και των τσιμέντων Χαλκίδας και τόσους άλλους, όταν στην Κυβέρνηση βρίσκονταν ο Αντώνης και ο Βαγγέλης και αυτοί συνέγραφαν σε δελτία ειδήσεων και σε ενημερωτικές εκπομπές τη μνημονιακή ατζέντα.

Έλεος! Υπάρχει μνήμη και το αρχείο πάντα εκδικείται».

 

Ακολουθεί σύνδεσμος με  τοποθέτηση του κ.Τριανταφυλλίδη, προ της ανακοινώσεως των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας:  


 

2/9/2016

Μοιραστείτε το!