Α.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΣΤΟ Ρ/Σ “ΣΚΑΪ 100.3”: «Η ΝΔ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ «ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ»(ΒΙΝΤΕΟ)

«Κάθε Βουλευτής της ΝΔ και ένα Νούμερο. Μας φλόμωσαν στα νούμερα 7δις., 17 δις., 21, δις μέτρα. Παντού καταστροφή και όλεθρος. Βαθιά και βαριά στεναχώρια για το κλείσιμο της αξιολόγησης στην τρόικα εσωτερικού. Χρεοκόπησαν τη Χώρα, χρεοκόπησαν τα Κόμματά τους, και τώρα θέλουν να χρεοκοπήσουν και να σκοτώσουν την ελπίδα του Ελληνικού λαού. Ο επιστημονικός όρος είναι σαφής  για την αντιπολίτευση: Αντιμετωπίζει, κυρίως η ΝΔ, «Στερητικό Σύνδρομο Απώλειας Εξουσίας», επεσήμανε σήμερα στη διάρκεια της  συνέντευξής του στο ρ/σ «ΣΚΑΪ 100.3» και στους δημοσιογράφους Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο,ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Τριανταφυλλίδης  υπογράμμισε και τα εξής: -«Σκίζουν τα καλσόν τους», με υποκριτική δήθεν κοινωνική ευαισθησία από την αντιπολίτευση για το πως θα πιάσει η Κυβέρνηση 0.5% πρωτογενές πλεόνασμα, για να μην ενεργοποιηθεί ο κόφτης,  όταν αυτοί θα έπρεπε να πιάσουν 4.5% πρωτογενές πλεόνασμα για το 2016, όπως είχαν συμφωνήσει και δεν μας εξηγούν πώς; Προφανώς με επιπλέον 20 δις. Μέτρα».

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση και τις προτεραιότητές της ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τη Θεσσαλονίκη υπογράμμισε την ανάγκη για επίσπευση και επιτάχυνση τομών- ανατροπών όπως:

 -«Η άμεση και καθολική υιοθέτηση του πλαστικού χρήματος (POS) για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της καθολικής είσπραξης του ΦΠΑ».

-«Η άμεση Προκήρυξη Επιτέλους (είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στις 15/12/2015 που απαντήθηκε από τον κο. Αλεξιάδη) των Αδειών για τις Εταιρείες του διαδικτυακού στοιχήματος, τα διάφορα bet.gr, ο τζίρος των οποίων ανέρχεται στα 6 δις ευρώ. και πληρώνουν αστεία μικροποσά ως φόρο. Έτσι ΔΕΝ θα απαιτείται να κόβει κάθε φορά ο προϋπολογισμός  20, 30 , 50 ευρώ από τον κάθε χαμηλοσυνταξιούχο. Αυτοί μπορεί να είναι νέοι Πόροι για το Ασφαλιστικό Σύστημα, για να υπάρξει στην πράξη και όχι στα λόγια κοινωνική δικαιοσύνη».

Ακολουθεί ο σύνδεσμος ολόκληρης της συνέντευξης:

 

10/5/2016

Μοιραστείτε το!