Α.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ:«ΣΠΑΕΙ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ-ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ-ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ».(Ηχητικό)

«Σπάει κρίκος–κρίκος η αλυσίδα της αμαρτίας, της διαπλοκής και της διαφθοράς, μέσα από δύο παράλληλες κινήσεις. Από τη μια η κίνηση που διασφαλίζει το αύριο της νομιμότητας, της ισονομίας και της ισοπολιτείας, χωρίς καμιά διάθεση να τα βάλουμε με κάποιον προσωπικά, αλλά με το σύστημα της ανομίας, που επικράτησε στη χώρα μας, σε σχέση με τις μη τηλεοπτικές άδειες για 25 συναπτά έτη. Από την άλλη η λειτουργία της εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, που αποκαλύπτει το χθες, όλη αυτή την κόπρο του Αυγεία, που είχαν σωρεύσει πολιτικοί των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων εξουσίας, τραπεζίτες, καναλάρχες και επιχειρηματίες. Το πάρτυ τελείωσε. Από το Μαύρο κινούμαστε στο Φως. Αυτή η America Latina ευρωπαϊκού τύπου, αυτή η καμόρα, που κανόνιζε οι κολλητοί της να βρίσκονται πέρα, πάνω και έξω από οποιαδήποτε διαδικασία νομιμότητας τελειώνει», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ «Στο Κόκκινο».

Αναφερόμενος στη διερεύνηση της λίστας Λαγκάρντ από την παρούσα Κυβέρνηση και στα αποτελέσματα των ελέγχων, ο κ. Τριανταφυλλίδης επεσήμανε: «ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επί πέντε χρόνια είχαν τη λίστα Λαγκάρντ –εισπράξεις 23εκατ. ευρώ. 15 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-173 εκατ. ευρώ από τη λίστα Λαγκάρντ». Συνέχισε δε ο κ.Τριανταφυλλίδης «όλοι μας έχουμε την αίσθηση της ευθύνης και της ιστορικότητας, έχουμε αίσθηση ότι έχουμε βάλει το κεφάλι μας στο ντορβά, ότι είμαστε απέναντι, μπήκαμε στο αντίθετο ρεύμα, κινούμαστε σε μετωπική σύγκρουση με τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Η έννοια του κράτους δικαίου που δεν διαχωρίζει μικρούς και μεγάλους, επώνυμους και ανώνυμους αποκαθίσταται. Το δίκαιο επιστρέφει παντού, στα πάντα, για τους  πάντες ».

 

Ακολουθεί ο σύνδεσμος ολόκληρης της συνέντευξης:

https://www.youtube.com/watch?v=PdoDIBBTjOs

 

 

5/7/2016

Μοιραστείτε το!