Α. Τριανταφυλλίδης κατά ΝΔ: «Επέλεξαν το ρόλο του Χαιρέκακου Τσιλιαδόρου της Ιστορίας». (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έλεγαν: Δεν θα βγούμε από το μνημόνιο, 21 Αυγούστου βγήκαμε από το μνημόνιο. Έλεγαν: Θα έρθει 4ο μνημόνιο, θα κοπούν οι συντάξεις, δεν κόπηκαν οι συντάξεις. Εκνευρίσαμε τον κ. Χατζηδάκη που χτυπιόταν μπροστά στον κ. Μοσκοβισί και του έλεγε “Μα πώς θα γίνει; Δεν θα κόψεις τις συντάξεις; Εμείς πώς θα φτιάξουμε πρόγραμμα στη Νέα Δημοκρατία;»

«Προκαλεί θλίψη. Η μεγάλη παράταξη, που έχει ανάγκη ο τόπος, της πεφωτισμένης δεξιάς, της ευρωπαϊκής μετριοπαθούς δεξιάς, έχει καταλήξει-καταντήσει να είναι με αυτούς που έμπλεξε τους ακροδεξιούς του ΛΑΟΣ, ένας χαιρέκακος τσιλιαδόρος της ιστορίας. Περιμένει στη γωνία να μη γίνει η συμφωνία Εκκλησίας-Πολιτείας, να μη υλοποιηθεί η συμφωνία των Πρεσπών, να μη βγούμε στις αγορές, να μη γίνουν επενδύσεις για να πανηγυρίσει την αποτυχία. Εμείς μαζί με τον ελληνικό λαό θα τους διαψεύσουμε», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στο OPEN TV και στους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο.

Αναφερόμενος στις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε: «Ο Διάλογος συνεχίζεται. Οι 10.000 ιερείς, όπως πληρώνονταν, όπως είχαν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, έτσι και τώρα δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Αυτό που κάνουμε εμείς οι «αναρχοκομμουνιστές» και δεν το έκαναν οι λάτρεις της ελεύθερης οικονομίας, είναι η ενεργοποίηση του Ταμείου Αξιοποίησης της Εκκλησιαστικής περιουσίας, από τις προσόδους του οποίου σε βάθος χρόνου  θα πληρώνονται οι ιερείς, οι οποίοι δεν πρέπει να νιώθουν καμία ανασφάλεια».

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης του κ.Τριανταφυλλίδη:

Μοιραστείτε το!