Α.Τριανταφυλλίδης: «ΔΕΚΤΙΚΟ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.» (VIDEO)

«Η Κυβέρνηση ακούει, βλέπει, διορθώνει, βελτιώνει. Με τις παρεμβάσεις που κάνουμε, ουσιαστικά συγκροτούμε μια πλατιά εθνική συμμαχία. Η συμφωνία της Κυβέρνηση με τους εργοδοτικούς φορείς είναι ένα πρώτο βήμα συναίνεσης. Θα ακολουθήσουν και οι φορείς των εργαζομένων, με τους οποίους καθημερινά ομιλούμε», τόνισε μεταξύ και άλλων ο Βουλετής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, αναφερόμενος στο διάλογο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», με τους δημοσιογράφους Χ.Κούτρα και Γ.Ντσούνο,

Κληθείς να σχολιάσει τις σημερινές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας ο κ.Τριανταφυλλίδης υπογράμμισε «Οι πορείες είναι αναγκαίες. Επισημαίνουν ζητήματα και θέματα, που η ζώσα και η δρώσα κοινωνία πρέπει να τα θέτει. Ο καθένας στο θεσμικό του ρόλο. Η Κυβέρνηση στο ρόλο της, το Κοινοβούλιο στο ρόλο του και το κίνημα στο ρόλο του. Να διεκδικεί και να πιέζει, σε μια προσπάθεια συγκρότησης μιας πλατιάς εθνικής και κοινωνικής συμμαχίας».
Ενώ τέλος, αναφερόμενος στο στόχο της Κυβέρνησης, στην απομείωση του χρέους, επεσήμανε «Όσο και να θέλουν κάποιες δυνάμεις και από την πολιτική και την τηλεοπτική ολιγαρχία της Χώρας να σκοτώσουν την ελπίδα, η ελπίδα, βλέπετε σιγά-σιγά, θεμελιώνεται. Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ολοκληρώθηκε, το ασφαλιστικό θα περάσει, όπως επίσης και το αγροτικό και θα φτάσουμε στο σημείο αιχμής, που είναι το σημείο όπου πρέπει να αναμετρηθούμε με τη δέσμευση, σε σχέση με την απομείωση του χρέους. Εκεί είναι το κορυφαίο σημείο».
Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής από το 39:42
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=268821

 

 

 

8/1/2016

Μοιραστείτε το!