Α.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΔ: «ΖΗΤΟΥΝ ΕΣΡ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ. ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ; Ο,ΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ».(ΒΙΝΤΕΟ)

«Αναμένουμε με σεβασμό την κάθε απόφαση που θα εκδώσει το ΣτΕ. Σημειώνω ωστόσο ότι το συγκεκριμένο όργανο, η λειτουργία και η συγκρότησή του, δεν άρχισε χθες, ούτε το Γενάρη του 2015. Θεωρώ ότι το ΣΤΕ διαθέτει θεσμική μνήμη. Έχει αποφανθεί με 15 αποφάσεις τόσο της Ολομελείας όσο και των τμημάτων του, για το παράνομο και αντισυνταγματικό της μη αδειοδότησης των καναλιών επί 27 συναπτά έτη», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης  του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι»,  με τους δημοσιογράφους Χ.Κούτρα και Γ.Ντσούνο.

Αναφερόμενος στο ΕΣΡ και στην προσπάθεια συγκρότησής του υπογράμμισε: «o Νόμος 4339 που ψηφίσαμε στις 29/10/2015, άρθρο 2, παρ. 4, για όποιον το έχει διαβάσει, αναφέρει ότι  για τον αριθμό των αδειών αποφασίζει ο Υπουργός Επικρατείας, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΣΡ». Καλώ κάθε καλοπροαίρετο πολίτη, να απαντήσει στο ερώτημα:  αν η αντιπολίτευση τότε, τον Οκτώβριο του 2015,  είχε συνδράμει στη συγκρότηση του ΕΣΡ και το ΕΣΡ είχε αποστείλει την αιτιολογημένη γνώμη του για τον αριθμό των αδειών, ότι πρέπει να είναι 4, 6, 56 άδειες,  θα υπήρχε Υπουργός, ο οποίος θα αρνιόταν την αιτιολογημένη γνώμη του ΕΣΡ; Γι ‘αυτό τονίζω. Η ΝΔ επικαλείται το ΕΣΡ, αλλά το μπλοκάρει. Θυμήθηκε μετά από 27 χρόνια ότι έπρεπε να κάνει διαγωνισμό, αλλά τώρα που έγινε, ανακοινώνει ότι θα τον ακυρώσει. Τι θέλει τελικά η ΝΔ; Θέλει ό,τι πει η διαπλοκή. Είναι ξεκάθαρο πλέον. Μπλόκαραν τη συγκρότηση του ΕΣΡ γιατί δεν θέλουν να δοθούν άδειες».

 

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης:

22/10/2016

Μοιραστείτε το!