Α. Τριανταφυλλίδης προς Αγρότες: «Ποιος είναι o σύμμαχός σας; Η τρόικα; Οι μεσάζοντες; ή ο Αλέξης Τσίπρας;» (Ηχητικό)

«Θέλω να κοιτάξω στα μάτια τον Έλληνα αγρότη και να τον ρωτήσω. Αυτή τη στιγμή ποιος πιστεύει ότι είναι ο σύμμαχός του; Η τρόικα και οι δανειστές που σκληραίνουν τη στάση τους με προφανείς στόχους; Οι μεσάζοντες, που του πίνουν το αίμα; ή ο Αλέξης Τσίπρας; Να μου πουν ευθέως, να μας κοιτάξουν στα μάτια.

Αν απαντήσουν σύμμαχός μας είναι ο Αλέξης Τσίπρας, όπως πιστεύω, τότε καλώ τους Αγρότες μας: Ελάτε να ορθώσουμε, να στήσουμε, να διαμορφώσουμε τα μέτωπά μας και να πάμε με λαϊκή δύναμη, λαϊκή υποστήριξη στην πιο σκληρή διαπραγμάτευση για τον τελευταίο κάβο πριν από την αξιολόγηση και  πριν την απομείωση του χρέους.

Το αγροτικό ζήτημα  ξεπερνά το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Είναι ζήτημα επιβίωσης του αγροτικού κόσμου και ως τέτοιο πρέπει να προσεγγισθεί. Για αυτό το λόγο, ο διάλογος είναι αναγκαίος όσο ποτέ. Οι πόρτες του Μαξίμου είναι ανοιχτές», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στο ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3 και στο δημοσιογράφο Τάκη Χατζή, αναφερόμενος στο ζήτημα των αγροτικών κινητοποιήσεων.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στα δύο βίντεο που ακολουθούν:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29/1/2016

Μοιραστείτε το!